Het geluk van een kind begint in het hart van de moeder.

Een wijs citaat. Want hoe ver we het ook schoppen in het leven als echte mannen, uiteindelijk blijven we allemaal mama’s kindjes en zetten we de vrouw die ons gebaard heeft altijd op de hoogste podium denkbaar.  Dat wou de Deense bodybuilder Soren Falby een tijdje geleden maar al te goed duidelijk maken.

Hij kon het niet waarderen dat er al jarenlang een foto van hem ronddwaalt op de social media met de tekst : “Hij geeft je moeder een mep. Wat ga jij doen?”

Maar wat blijkt? De grootte van zijn hartje lijkt omgekeerd evenredig te zijn met die van zijn biceps. Dus hij reageerde dan ook gepast op de flauwe grappenmaker die zijn afbeelding had gebruikt voor wat luttele likes.

Oké mannen, een foto van mij is duidelijk viraal gegaan en wordt momenteel overal gepubliceerd. Die meme is er ver over en ik vind het verschrikkelijk dat mijn foto gebruikt wordt voor dergelijke rotzooi. Laat me dus één ding duidelijk stellen: ik ga niemands moeder, vriendin, nonkel, grootmoeder of welk familielid dan ook een mep in het gezicht geven. Dankjewel!” Gevolgd door #mammasboy en een foto samen met zijn dierbare moeder…

De enige persoon ter wereld die deze beer van een vent in de hoek kan zetten.

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."