Actrice Demi Moore (56) schrijft een autobiografie en onthult dat Ashton Kutcher kickte op triootjes.

‘Inside Out’,  is de titel van het boek van Demi Moore dat zich laat lezen als een biecht. De belangstelling voor haar autobiografie is groot. Moore was dan ook jarenlang  vast voer was voor de schandaalpers. Ze haalt nu weer de voorpagina’s omdat ze de bedgeheimen van haar ex Ashton Kutcher op straat gooit.

De relatie haalde aanvankelijk het nieuws omwille van het leeftijdsverschil tussen de twee. Moore is 16 jaar ouder. Maar toch leken ze jarenlang een goed koppel. 8 jaar bleven ze bij elkaar, waarvan 6 jaar getrouwd. Uit haar boek blijkt nu dat het niet allemaal rozengeur en maneschijn was tussen de lakens. Blijkbaar wilde Kutcher net dat tikkeltje meer. “Ashton had er graag nog eentje bij”, vertelt Moore. “Ik wilde laten zien hoe geweldig en leuk ik kon zijn en stemde er mee in, maar na twee triootjes besefte ik dat ik de verkeerde keuze had gemaakt.” Kutcher ging het gebruiken als excuus om vreemd te gaan. Hij vond dat een trio zijn ontrouw gedeeltelijk goedpraatte. Een uitleg als een ander, maar Demi Moore kon er niet mee leven.

Er werd nogal wat gebruikt destijds ten huize van Demi en Asthon. Het drank-en drugsgebruik was volgens Moore ook de reden van haar miskraam. Ze was zes maanden zwanger van Kutcher toen het fout liep. Het was een meisje. Ze gaf haar een naam: Chaplin Ray.

In 2013 scheidden Moore van Kutcher. Hij begon een relatie met een ex-collega van ‘That 70’s Show’, Mila Kunis. Ze zijn intussen 7 jaar samen en hebben twee kinderen.

De vraag is of Mila op de hoogte is van deze onthullingen, of dat zij en Ashton dezelfde interesse hebben.