Het traditioneel tv-kijken is bij Belgen steeds minder in trek. Kijken doen we dan ook niet meer alleen op televisie, maar ook op laptops, de iPad en mobiel.  Dit hebben we te danken aan streamingdiensten, met Netflix op kop.

Jaarlijks verslinden 70 miljoen abonnees meer dan 40 miljard uur aan Netfix-content. Zo is Sherlock wereldwijd de populairste serie. In 2017 bleek de verrassende favoriet in België New Girl te zijn, de populaire sitcom met Zooey Deschanel.

Maar het aanbod van titels op Netflix is zo ruim dat het altijd moeilijk kiezen is.  Toch is er voor echte binge-watchers weer goed nieuws: heel wat populaire tv-series krijgen een vervolg. Zo mogen de Orange is the New Black fans-zich verheugen op een zesde seizoen. Het is overigens niet het laatste seizoen. Seizoen zeven is immers ook al bevestigd door Netflix.

Ook wordt het spannend afwachten of het nieuwe seizoen van House of Cards iets zal voorstellen zonder de voormalige hoofdrolspeler Kevin Spacey.

Kortom, zoek al maar een comfortabel plekje en schaf alvast een hele voorraad chips aan, want het wordt weer genieten tot en met.

13 Reasons Why

Image 1 of 15

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."