In de jaren tachtig was alles mogelijk. Zo kon u bijvoorbeeld met een Hawaii-hemdje en een dikke pornosnor een waar sekssymbool worden. Vraag maar aan Tom Selleck.

Hij vertolkte van 1980 tot 1988 de rol van Magnum P.I. . Een privé-detective, wiens methodes vaak een humoristische ondertoon hadden, met altijd net genoeg gevaar. Hij werd altijd bijgestaan door zijn rechterhand, de punctuele en hooghartige Jonathan Higgins. De inmiddels 73-jarige Selleck is nog altijd actief en momenteel te zien in politieserie Blue Bloods.

De hoofdrolspeler van de nieuwe versie zal Jay Hernandez (40) worden. In deze Magnum P.I. speelt Hernandez een voormalig Navy SEAL die na zijn terugkomst uit Afghanistan zijn militaire vaardigheden inzet als privédetective. Hij krijgt hulp van collega’s Theodore ‘TC’ Calvin, Orville ‘Rick’ Wright en Juliet Higgins, een voormalig MI6-agent. Ze nemen zaken aan die niemand anders op zich wil nemen. 

Hernandez was in 2016 te zien als El Diablo in Suicide Squad. Ook speelt hij de geliefde van Mila Kunis in de Bad Mom-films.  Of hij ook de beruchte snor zal kweken, is niet geweten.

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."