Het is al even stil rond Angelina Jolie, althans toch op het witte scherm.

Want als mensenrechtenactivist heeft ze haar handen vol. Zo was de ex-vrouw van Brad Pitt enkel dagen geleden nog op bezoek in ons eigenste landje. Ze werd op het NAVO-hoofdkwartier in Brussel ontvangen door secretaris-generaal Jens Stoltenberg. Ze wil namelijk  dat de NAVO meer doet om de rechten van vrouwen in conflictgebieden te beschermen. Straffe madam dus.

Toch blijft ze tussendoor ook nog gewoon actrice. Want zo zal ze binnenkort weer verschijnen als heks met het gouden hart in het vervolg op de kaskraker Maleficent. Ondertussen is er ook een tv-reeks in de maak, gebaseerd op een thriller van haar uit 1999, namelijk The Bone Collector. Deze film was dan weer een verfilming van de gelijknamige boekenreeks van schrijver Jeffery Deaver. De tv-serie zal Lincoln heten en bevat dezelfde personages als de film.

In de film speelde Denzel Washington de rol van een forensisch expert, die na een ongeluk verlamd en aan bed gekluisterd is. Als er een reeks moorden gepleegd wordt, roept hij de hulp in van een jonge agente Amelia Donaghy (Jolie) , die via camera- en radiocontact zijn ogen en oren zal zijn. 

In Lincoln wordt de rol van Denzel Washington overgenomen Russell Hornsby, die je misschien nog kent van Creed II. Angelina Jolie zal niet vervangen worden door haar dubbelgangster, maar door een actrice van een totaal ander kaliber. Filmfreaks zullen Arielle Kebbel kennen van films als The Reeker, The Grudge 2, The Uninvited en Vampires Suck. Geen echte hoogvliegers, dus deze serie kan wel eens haar grote doorbraak worden.

Net zoals Jolie doet ze niet echt pijn aan de ogen. Ons mag ze zeker al aan haar beenderencollectie toevoegen, wat dat ook mag betekenen.

https://www.instagram.com/p/Bue93_PgzhE/

https://www.instagram.com/p/BsQhhhogvYS/

https://www.instagram.com/p/Bq0QfahnZfS/

https://www.instagram.com/p/Bqu5ZtHgkvg/

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."