Deze adembenemende restaurants in Europa moet je zeker één keer in je leven bezocht hebben

Je gelooft niet dat deze restaurants bestaan!

Europa is een walhalla voor elke culinaire liefhebber. De lijst van uitstekende restaurants is eindeloos. Maar welke restaurants moét je in je leven bezocht hebben? Belgische blogger Amélie Vincent, beter bekend als The Foodalist, heeft in haar nieuwste boek ‘150 Restaurants you need to visit before you die’ een handige lijst van 150 adembenemende restaurants samengesteld. PNWS koos er 4 restaurants uit die je binnen Europa zeker bezocht moet hebben.

1. Enigma | Spanje

Albert Adrià, broer van wereldberoemde chef Ferran Adrià en voormalige chef van El Bulli, is niet toevallig een van Barcelona’s meest succesvolle restaurateurs. Bij Enigma tracht hij te herscheppen wat zijn broer vandaag zou ervaren. Gelegen in een majestueuze ruimte dat Japans minimalisme combineert met vintage science fiction. Enigma is zeker geen traditioneel restaurant. Zodra de reservering bevestigd is ontvangen de gasten een code waarmee ze het restaurant binnen kunnen. Hier zullen ze 40 gerechten van het degustatiemenu ontdekken met invloeden van rond de hele wereld: Japan, Spanje, Korea en Brazilië. De gasten blijven hier ook niet op een plek zitten: ze bewegen door de zeven verschillende eetruimtes, elk met een eigen thema.

Enigma
Carrer Sepúlveda 38–40
on the corner with Entença, 08015, Barcelona

2. KLIK HIER VOOR VOLLEDIGE LIJST MET BEELDEN

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More