Al heeft ze niet lang van haar overwinning mogen genieten.

Het was Kylie Jenner die vorige week de boel in gang stak. Zij postte op haar Instagram een foto waarop ze enkel een hoed draagt.

Kendall Jenner wilde daarna haar zus de loef afsteken. Zij postte enkele dagen later een foto waarop ze niet meer dan een… censuurbalkje draagt.

Kendra Sunderland, een adult-ster, kon dit niet zomaar laten gebeuren. Zelf had ze al eens een keertje een soortgelijke foto gepost, die kort daarna door Instagram verwijderd werd vanwege schending van de gebruiksvoorwaarden.

Ze besloot Kendall Jenner van ’t zelfde laken een broek bovenstukje te geven en rapporteerde de realityster haar foto.

Spoedig kreeg ze van Instagram als antwoord dat ze geen probleem zagen in Kendalls foto, vermits er geen al te intieme lichaamsdelen te zien waren.

‘Als ‘t zo zit, dan doe ik ook mee’, dacht Kendra Sunderland bij zichzelf, en ze postte een soortgelijke foto. Die werd door Instagram twee uren later weer verwijderd vanwege… te bloot.

Het besluit? De ene ster is de andere niet, volgens Instagram. En Kendra Sunderland heeft de om-ter-blootst-wedstrijd gewonnen, zij het niet voor lang.

Gelukkig zijn er hier en daar nog screenshots te vinden van de bewuste foto. En nu we toch bezig waren met foto’s, hebben we er ineens nog enkele bijgevoegd.

1

Image 1 of 7

Gepubliceerd door Stefan Lambrechts

Optimist en liefhebber van mooie natuur, door wiens aderen ook een beetje benzine stroomt.