Ontstressen na een zware dag op het werk kan niet beter dan in een lekker warm bad met wat kaarsjes en met de muziek van Enya op de achtergrond.

Helaas is de realiteit meestal minder romantisch. Veel badkamers hebben te weinig ruimte voor een standaard bad, laat staan een ligbad dat comfortabel ligt en u nog niet extra rugpijn bezorgt.  Mits u de nodige spaarcentjes kan missen, waarom neemt u dan eens niet contact op met de jongens en meisjes van het Britse SplinterWorks? Zij zijn gespecialiseerd in luxueuze badkuipen. 

Neem maar eens een kijkje naar hun laatste project: The Hammock Bathtub.  Deze badkuip is volledig gemaakt uit koolstofvezel, oftewel carbonfiber. Doordat carbonfiber een veel lagere dichtheid en grotere treksterkte heeft dan staal is carbon uitermate geschikt voor toepassingen waarbij een laag gewicht, grote stijfheid en grote sterkte nodig zijn. Een extra voordeel is dat het niet oxideert onder invloed van zuurstof en water, wat toepassingen van carbon naast sterk, stijf en licht ook duurzaam maken. Dit handgemaakt ligbad heeft een lengte van 2,8 meter en een diepte van 80 centimeter.

Beneden alvast een voorbeeld van hoe prachtig deze hangmat met badwater overkomt in een badkamer. Het helpt natuurlijk als uw klant een stinkend rijke sjeik is uit Abu Dhabi wonende in een villa met zicht op de oceaan. Ook interesse? Even een offerte en informatie aanvragen bij SplinterWorks als u wilt weten wat voor vlees men daar in de kuip heeft.

1

Image 1 of 4

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."