Je kan niet alles hebben…

Gemiddeld is een penis 9,8 cm lang in slappe toestand en 14,8 cm lang in erectie. Gemiddeld. Dat betekent dat heel wat mannen daarboven zitten, en even veel mannen daaronder.

Tot die laatste categorie behoren ook celebrities. Onderstaande heren maken er geen geheim van dat hun Alfred Jodocus Kwak maar een klein kwakje is.

Johnny Knoxville
Jackass-legende Johnny Knoxville lachte ooit eens openlijk over zijn jongeheer. “Mijn penis is net een ei in een nest. Hij lijkt op een lichtschakelaar. Echt waar.” Bovendien heeft zijn fluit geleden onder meerdere Jackass-stunts. “Drie jaar geleden brak ik mijn penis toen ik een backflip probeerde te doen op een motorfiets. Daardoor ziet hij er niet beter uit. Maar hij is wel schattig.”

https://www.instagram.com/p/BW0i_NVAK_s/?taken-by=johnnyknoxville


Enrique Iglesias
Ook de Spaanse zanger Enrique Iglesias werd daar beneden niet verwend door Moeder Natuur. In 2011 bekende hij dat hij schrik heeft om gefotografeerd te worden in zijn blootje. “Ik heb de kleinste penis ter wereld. Echt waar. Ik wil extra-small condooms promoten, want die kom je niet vaak tegen en ik weet dat het lastig is voor mannen om ze te kopen. Ik ga enkel naaktzwemmen als ik weet dat er geen paparazzi in de buurt zijn. Het zou mijn carrière kapotmaken. Ik heb echt niet veel om mee uit te pakken.”

https://www.instagram.com/p/BGHwGa3KGU8/?taken-by=enriqueiglesias


Shia LaBeouf
De Amerikaanse acteur en komiek Shia LaBeouf herinnert zich vooral een gênant moment als gevolg van zijn kleine generaal. “Ik weet nog dat ik ooit een kussen onder mijn vriendin legde. Ik had dat gezien in een pornofilm. Daardoor lag ze in een vreemde positie waardoor ik hem er niet goed in kreeg. Ik ben niet extreem groot geschapen, en dat was duidelijk niet het beste plan.”

https://www.instagram.com/p/BgUDVceg21q/?taken-by=shialabeoufdaily


Howard Stern

Tot slot was ook de Amerikaanse radiopresentator Howard Stern eerlijk over zijn abnormaal kleine elfde vinger, zo gaf hij in 1994 toe. “Ik ga daar niet over liegen. Geen enkele man geeft graag toe dat hij klein geschapen is, maar ik ben toch een speciaal geval. Ik denk dat ik bij de kleinst geschapen mannen ter wereld hoor.”

https://www.instagram.com/p/Bjxe-S0Agsl/?taken-by=sternshow