Alle venten in een relatie kunnen er over meespreken. Af en toe word je meegesleurd naar de bioscoop omdat de vrouw des huizes absoluut die ene chick flick wil zien.

Puur romantiek voor haar, slaapverwekkend voor hem. Laten we dan hopen dat de volgende bioscoopinrichting een ware trend wordt. Bioscoopketen Pathé introduceert namelijk ‘s werelds eerste bioscoop waar je films kan kijken vanop een zalig matras. De betreffende Pathé is gevestigd in Spreitenbach, Zwitserland en gaat binnenkort open. De zaal is uitgerust met tweepersoonsbedden en luxe ligbanken.

Met de concurrentie van alle online streamingdiensten waar je onbeperkt films kunt kijken vanuit je luie zetel, zijn de bioscopen genoodzaakt origineel uit de hoek te komen om terug wat volk in de zalen te lokken. Toch maar beter niet in slaap vallen: dat zou zonde zijn van je centjes. Een ticket kost maar liefst 43 euro. In die prijs zitten ook nog wel snacks en drank inbegrepen.

Natuurlijk zijn we er van overtuigd dat bronstige koppeltjes totaal geen misbruik zullen maken van de situatie, al raden we de schoonmaakploeg aan om nu al een jaarvoorraad aan vlekkenverwijderaars in te slaan.

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."