Wat een bom.

Het was alweer een tijdje geleden dat een Vlaamse schone de cover van de Nederlandse Playboy sierde, maar de 24-jarige Lisa Moerman brengt daar nu verandering in.

Lisa was in februari vorig jaar ook onze P-babe van de maand, met een shoot die valt in de categorie ‘het mag iets pittiger zijn’.

Dat ze nu de cover van Playboy haalt, vinden we een hele prestatie. Vorige Vlaamse deernes die op die cover stonden te blinken, waren immers allemaal BV’s. Het was trouwens onze huisfotograaf Filip Moerman die ook de plaatjes voor Playboy schoot.

Voor de gelegenheid halen we er de foto’s van vorig jaar nog eens bij, hoe het er achter de schermen aan toeging kan je HIER nog eens bekijken.

1

Image 1 of 18

Dit bericht bekijken op Instagram

??? Hiermee kan ik een doel afvinken vanop mijn lijstje. Met trots kan ik zeggen dat ik Playmate + cover gehaald heb van playboy. Ik heb wel even moeten nadenken over deze beslissing. Maar wie kan zeggen dat ze die kans gekregen heeft. We leven ook in een tijd waar dit geen taboe meer is. Zonder @filipmoermanphotography zou dit nooit gelukt zijn! Hij heeft niet alleen ervoor gezorgd dat we prachtige plaatjes hebben gemaakt. Maar hij heeft er ook voor gezorgd dat playboy mij ontdekt heeft. . Ik heb een lange weg begaan met 0,0% zelfvertrouwen. En dit door altijd maar gepest te worden. Ik durf dit open en eerlijk zeggen. Mijn rugzak zit behoorlijk vol. En ik voelde me altijd een buitenbeentje. Daardoor ben ik op deze speciale manier begonnen aan zelfvertrouwen kweken. Mijn passie voor modeling is met de jaren gegroeid. En zo ook mijn zelfbeeld. Ik heb mijn gedrag nooit voor iemand anders aangepast. En dat zal ik ook nooit doen. Maar de manier van denken is 180graden gedraaid. —————————————— #playboy #playboynl #playmates #playmate #bunny #cover #modeling #jungle #jane #tarzan #bluelagoon #nature #plants #eva #pose

Een bericht gedeeld door ????? – ???? ??????? (@lisa.moerman_) op

Gepubliceerd door Stefan Lambrechts

Optimist en liefhebber van mooie natuur, door wiens aderen ook een beetje benzine stroomt.