Voel jij jezelf niet hipster genoeg voor AirPods of wens je gewoon de oren nog vrij te houden voor andere plotselinge geluiden?

In dat opzicht zijn de Oraolo’s Neckband Bluetooth Speakers geen slecht idee. Oké, het oogt vrij belachelijk en we kunnen ons niet inbeelden dat deze muziek producerende omgekeerde halsband netjes op zijn plaats blijft zitten wanneer je favoriete schijf wordt gedraaid, al beweren de fabrikanten van wel. Maar soit, een mens moet met zijn tijd meegaan en af en toe zijn nek uitsteken om eens nieuwe technologieën uit te proberen.

Deze wireless Bluetooth speaker zou een stereogeluid weergeven, vergelijkbaar met dat van de betere bioscoop. Het apparaat heeft speakereenheden die naar boven zijn gericht, dus je oor- en neusharen trillen als het ware mee tijdens de diepe bassen.

Het voordeel is natuurlijk wel dat je geen immens dure speakers meer hoeft op te hangen in je mancave, maar dat jij je favoriete serie nog intenser kan beleven op gebied van geluid. Brandi Love die fluistert in je oren dat je een ondeugende jongen bent geweest klonk nog nooit zo realistisch.

Plus je kan er ook handenvrij mee bellen en dankzij het materiaal en het comfortabele design, zou het nooit aanvoelen als een zware last op de schouders.

De speakers bestaan ook in een waterdichte versie, ideaal voor de zweetzakken onder ons.

Voor slechts 65 euro kan je de dikke nek uithangen als nooit tevoren.

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."