Een man zijn of iets wat daarop lijkt heeft veel voordelen. Je kan op het moment van een volle blaas eender waar even stiekem staand een plasje doen.

Maar dat gaat dan weer gepaard met een enorm nadeel. Soms kan het zijn dat je brandweerslang daarna niet helemaal naar wens ligt in de hose. En in je broek graaien om alles terug in juiste positie te leggen kan je ook niet echt doen met volk rondom je heen, tenzij je de bondscoach van Duitsland bent.

Gelukkig hebben de mensen achter Eletrunks daar een handig middeltje op gevonden.  Ze hebben een boxershort op de markt gebracht  met een soort touwtje bevestigd aan de onderkant van de etui. Door aan het touwtje te trekken til je de hele handel iets op en laat hem weer vallen. Dit in alle discretie. 

Maar dat is niet alles: de onderbroek heeft ook een aparte ruimte voorzien voor je edele delen, de ComfortaBALL Pouch genoemd. Dit om het gevoel te vermijden na een lange zwoele dag dat je knikkers met superlijm zitten vastgeplakt aan je been.

Voor 12 euro kan je weer gerust ademhalen in het openbaar, tenzij het touwtje in kwestie tussen de deur van de trein blijft steken.

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."