Dagelijkse push-ups zijn een uitstekende oefening om er fit uit te zien

Vraag maar aan bodybuilder Andre Rush. Hij doet er elke dag geen 2, geen 22 en ook geen 222, maar wel liefst 2222 push-ups.  Dit om mensen bewust te maken van de geschatte 22 militaire veteranen die elke dag zelfmoord plegen. Hij doet maximaal 200 push-ups tegelijk, met een pauze van drie tot tien minuten tussen elke set in. Komt daar nog eens zijn normale trainingsschema bij en het is dan ook niet verwonderlijk dat zijn biceps een omtrek hebben van 61 centimeter.

Maar zijn indrukwekkende fysiek is niet de reden dat deze 45-jarige ex-legerkok opeens een virale beroemdheid is geworden. Neen, dat hij heeft hij vooral te danken aan zijn kookkwaliteiten. Hij ziet eruit alsof hij net Piet Huysentruyt heeft ingeslikt en toch is hij al sinds 1994 onopvallend een terugkerende chef-kok in de keuken van het Amerikaanse Witte Huis. Hij ging ongeveer 18 maanden geleden met pensioen uit het leger en werkt nu als freelance-chef en -consulent voor grote evenementen in het Witte Huis, waardoor hij tijd heeft om zich te concentreren op fitness en koken voor zijn gezin.

Zo hebben de Clintons, de Bushes, de Obamas en nu de Trumps al  mogen genieten van zijn culinaire hoogstandjes. Zelf staat hij op een gereguleerd dieet van spieropbouwende eiwitten. Op een normale ochtend steekt hij 24 hardgekookte eieren, een pindakaasshake (met eiwitpoeder, gemengde quinoa en magere melk), Griekse yoghurt , havermout en magere kalkoen naar binnen. ’s Middags verslindt hij dan weer vier hele gebraden kippen.

We durven er veel geld op te zetten dat meneer Rush geen last heeft van tafelschuimers.

https://www.instagram.com/p/BynnnFcgHQ6/

https://www.instagram.com/p/ByYnqIhg-BU/

https://www.instagram.com/p/ByOVJHQgMVz/

https://www.instagram.com/p/Bx2fNtTgE6r/

https://www.instagram.com/p/BxKmfHSHx9W/

https://www.instagram.com/p/Bwhk_v0H-ix/

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."