Bestaat er iets als teveel van het goede?

Tja, als we de situatie van de Amerikaanse moeder Cara Anaya bekijken, concluderen we van wel. Orgasmes zijn gezond, ze worden ook wel eens een natuurlijke pijnstiller genoemd. Ze kunnen zelfs bij vrouwen menstruatiepijn, artritis en in bepaalde gevallen zelfs hoofdpijn verzachten. Maar Cara zou niets liever dan een Dafalgan willen innemen in plaats van een orgasme te krijgen. Want maar liefst zes uur per dag, bereikt haar lichaam een seksueel hoogtepunt.

Drie jaar geleden werd bij de 30-jarige vrouw namelijk Persistent Genital Arousal Disorder (PGAD vastgesteld). Het is een zeldzaam fenomeen dat wordt gekenmerkt door excessieve en aanhoudende genitale en clitorale gevoelens van opwinding met ‘restless legs’ of klachten van een overactieve blaas, maar in afwezigheid van seksueel verlangen.

De eerste keer dat miss Anaya spontaan orgasmes begon te krijgen was in de supermarkt en sindsdien zit ze op een achtbaan waar ze maar niet van afgeraakt, met maar liefst elk uur 90 hoogtepunten.

Samen met haar echtgenoot Tony zijn ze al gaan aankloppen bij elke specialist in het land, maar niemand die haar kan helpen.

Toch één lichtpuntje voor Tony, hij moet tenminste niet vrezen dat zijn vrouw een orgasme fakete tussen de lakens.

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."