In deze tijden van besmettingsgevaar hier en daar, is het noodzakelijk dat we er constant proper bijlopen. Maar niemand die zegt dat we het niet in luxe mogen doen…

Maak kennis met Caribbean Luxury Steam Shower van het Amerikaanse bedrijf Aquapeutics. Deze douchecabine voor twee personen is een kleine spa op zich. Het ding van 1,6 meter breed mag dan wel 4600 euro kosten, je krijgt er wel degelijk iets voor terug.

Er is een stoomdouche-functie die beschikt over dezelfde functionaliteiten als een stoomcabine, maar is tevens een douche. Je kan dus genieten van een ontspannend en verkwikkend stoombad en daarna meteen afkoelen onder de douche. Het effect van een stoomdouche is vergelijkbaar met dat van een gewone sauna. De bloedsomloop wordt gestimuleerd, afvalstoffen worden afgevoerd, heeft een gunstig effect op de luchtwegen en de huid wordt gereinigd. 

Daarnaast zijn er nog twaalf jets die zorgen voor een acupunctuur-massage, twaalf whirlpool-jets, tien bubbel-jets, onderwater belichting, een digitaal controlepaneel, aromatherapie, voetmassage, een enorme douchekop, twee verstelbare douchekoppen, een draadloos mediacenter, telefoon en uiteraard twee zitjes om te kunnen genieten.

Als het wc-papier toch nergens meer te vinden, dan liever zo ons poepje proper houden.

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."