Volgens Elon Musk wordt de productieversie van de opvallende Cybertruck beter dan het prototype, maar wel een stukje kleiner. 

De futuristische wagen wordt met vijf procent verkleind om te passen in een normale garage, maar de proporties blijven hetzelfde. Het materiaal bestaat nog steeds uit het dikke X30-staal dat ook voor Space X Starship-raketten wordt gebruikt en zeer moeilijk te buigen is. Of de Tesla in zijn huidige, hoekige vorm ooit op het Europese asfalt wordt toegelaten, is nog maar de vraag.

Maar niets dat je tegenhoudt om al een iPhone 11 Pro te bestellen, die hevig is geïnspireerd op Tesla’s elektrische pick-uptruck. Het verbaast ons niet dat de fabrikant de mannen en vrouwen zijn van het Russische Caviar. Het bedrijf bij uitstek dat customizen van iPhones echt naar een hoger level tilt.

Normaalgezien hangen ze hun koopwaar vol met goud en diamanten, maar deze keer is de Cybertruck iPhone voornamelijk omgeven door titanium. Het is vooral het design dat opvalt. Want het toestel heeft dezelfde metalen hoeken die op de elektrische truck van Tesla zitten.

Caviar beweert dat de smartphone haast onverwoestbaar is. Een stoutmoedige vaststelling, want denk maar aan de presentatie van de Cybertruck, waarbij één van de zogenaamd onbreekbare ruiten toch er moest aan geloven. De voorzijde van de telefoon wordt dan ook afgedekt door speciaal titanium, dat tevens als een soort standaard teruggeklapt kan worden.

De Cyberphone is van jou voor slechts een luttele 4.800 euro. Maar haast je, want dit 64GB-model is gelimiteerd tot 99 stuks.

Een musk-have voor de Tesla-fans!

1

Image 1 of 3

 
 

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."