Hebben mama en papa samen met hun oogappels Kimberly, Lizzy, Wesley,  Jimmy, Cindy, Kenny, Kiany , Shirley en Britney een kampeerweekend gepland in de gezonde buitenlucht?

Altijd leuk en sfeervol, maar soms iets te gezellig. Want ’s nachts willen ma en pa ook nog wat privacy om een kleine Jeremy in te plannen. Niettemin willen ze toch een oogje in het zeil kunnen houden wat de rest van de kroost tijdens de late uurtjes uitspookt, zonder telkens buiten te gaan om de koude oversteek moeten te maken van de ene naar de tent.

In dat geval zijn de Connecting Pod Tents de ideale oplossing. Modulaire tenten die aansluitbaar zijn dankzij speciaal voorziene tunnels. Met een beetje fantasie kan je de meest leuke structuren maken of als het ware een doolhof van tenten. 

De POD Tent Maxi Elite kost je 900 euro en biedt slaapplaats voor acht personen en zou gemakkelijk binnen twintig minuten opgezet zijn. De POD Tent Mini Elite is dan weer verkrijgbaar voor 600 euro en er kunnen vier personen in terecht. Elke POD Elite tunnel kost 129 euro.

Anuna & co, jullie weten al wat aanschaffen het komende festivalseizoen om het de haters moeilijk te maken.

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."