Als u in Hollywood wilt opvallen als schoonheidsspecialist, stylist, masseur… moet u steeds methodes bedenken die sommige wenkbrauwen doet fronsen. 

Neem bijvoorbeeld de 49-jarige Dorothy Stein uit New Jersey. Ze masseert al jaren de lichamen van vele beroemdheden. Maar niet met de vingertoppen zoals u zou denken.  Terwijl haar klanten plat op de massagetafel liggen, bijt Dr Dot in hun ruggen en billen. De bal ging aan het rollen toen ze dit voor het eerst deed bij muzikant Frank Zappa om backstage-kaartjes te bemachtigen. Dit ging al snel de ronde bij andere bekende gezichten die ook wel een massage konden gebruiken met een hoek(tand)je af. Kanye West, Rihanna, Keith Richards , Gwen Stefani,… allemaal zijn ze vaste klant bij deze vampier-masseuse.

Sommige sterren zouden de vrouw ook gevraagd hebben hun borsten te bijten, maar dat heeft ze altijd geweigerd. Dorothy is niet bang voor onaangename geurtjes of lichamelijke reacties op haar massages „Ik heb alles al gezien en geroken”, legt ze uit. Tja, dan hebben haar cliënten overduidelijk de ajuinsoep van ons grootmoeder nog niet gegeten.

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."