Even surfen naar een ondeugende website en snokken maar… is zo jaren 2010.

Ook de technologie heeft het eenmansplezier achter een schermpje een flinke boost gegeven. Zo brak deze week het nieuwe intimiteitssysteem VirtualMate een online crowdfunding record voor volwassenenspeeltjes door op amper 48 uur tijd de beoogde inkomsten binnen te halen.

Het is dan ook een X-rated softwarepakket zoals je nog nooit gezien hebt. In het spel verschijnt een realistische dame die maar al te graag jouw vriendin wil spelen. De makers hebben de tot nu toe naamloze juffrouw al uitgeroepen tot de toekomst van virtuele intimiteit.

Waarom? Omdat tijdens het spel de juffrouw constant in connectie staat met een hoogtechnologisch masturbator-speeltje. Het ding ziet er misschien uit als een digitale assistent, maar eentje met een opening die jij dient te vullen. Terwijl jij bezig bent met, euhm, je weet wel wat, reageert de juffrouw op het scherm op elke beweging die je doet. Zelfs wanneer de klus geklaard is. Ze zal ook niet lachen als dit al het geval is na vijf seconden, want je kan het spel spelen in quick mode of story mode.

Voor de toekomst willen de Chinese ontwikkelaars van het spel zelfs beroemdheden en bekende videogame-personages toevoegen aan het spel. Maar voorlopig is er nog een probleempje met de copyrights. 

VirtualMate haal je al in huis voor 140 euro. Vergeet alvast geen theelichtjes naast je keyboard te plaatsen, voor sfeer en gezelligheid.

 

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."