Nu de wc-papier stockerende aardbewoners nood hebben aan een positieve boodschap, komt actrice Keira Knightley toch wel met nieuws dat in slaat als een bom zeker!

De 34-jarige actrice, bekend van Pirates of the Caribbean en Pride & Prejudice heeft laten weten dat ze alleen nog maar rollen zal aanvaarden waar haar personage de kleedjes netjes aanhoudt. De reden is eigenlijk simpel. De mama van twee heeft geen behoefte om haar hangborsten, verkregen door het moederschap, te tonen aan Jan en alleman.

“Ik voelde me altijd op mijn gemak met naaktscènes toen ik jonger was. Ik ben blij met mijn lichaam. Mijn lichaam heeft iets geweldigs gedaan. Maar nu ik bevallen ben, hoef ik niet meer naakt voor een hele filmcrew te gaan staan.” , laat ze weten aan The Mirror.

Mocht een toekomstige rol toch een beetje naakt vereisen, zal miss Knightley een contract laten opmaken waarin staat dat ze haar eigen body double zal kiezen.

Nochtans speelde ze in 2018 de rol van een lesbische schrijfster in Colette, vlak na haar eerste bevalling, en toen was er weinig te merken van hangende theezakjes in de stomende vrijscènes. En het jaar daarop stond ze opnieuw bloot in de film The Aftermath.

Maar het is een keuze natuurlijk die we uiteraard respecteren en als eerbetoon aan de kleine Knightleys van ons Kiera, al haar naaktscènes netjes op een rijtje.

Jack Sparrow mag voortaan op zijn kin kloppen.

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."