De tijden zijn veranderd. Terwijl vroeger het woord oma werd geassocieerd met een lieve, oude breiende dame in een schommelstoel, proberen de grootmoeders van nu in sexy poses volgers te vergaren op de social media.

Neem nu bijvoorbeeld de Britse Carrie Hilton. Ze was amper vijfendertig jaar oud toen haar zeventienjarige dochter Clarice beviel en ze oma werd van Jessica. De jongste moemoe van Groot-Brittannië zo blijkt, een titel waar ze maar al te graag mee uitpakt. 

Ze spendeerde al duizenden euro’s aan cosmetische ingrepen, is extreem sportief en apetrots dat ze kleren kan lenen van haar dochter Clarice. Met dit grootje valt trouwens niet te sollen, want Hilton heeft zwarte band kickboksen en is zesvoudig zilveren winnares op internationaal level. 

Ze kan ook moeilijk bescheiden blijven, want ze heeft zichzelf onlangs gekroond tot lekkerste oma ter wereld. “I’m the world’s hottest granny, there is no competition here”, aldus Hilton. De opa’s weten alvast waar naar kijken bij het volgende grootouderfeest op school.

https://www.instagram.com/p/BjoqCRZlxSU/?taken-by=carrie__hilton

https://www.instagram.com/p/BjkguSZFM5Q/?taken-by=carrie__hilton

https://www.instagram.com/p/Bjj_NBDl8RR/?taken-by=carrie__hilton

https://www.instagram.com/p/BjiFGtll1qF/?taken-by=carrie__hilton

https://www.instagram.com/p/Bje0QSLl4GN/?taken-by=carrie__hilton

https://www.instagram.com/p/BjcRRVylTcV/?taken-by=carrie__hilton

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."