Deze pikante, hilarische Atari-spelletjes hebben echt bestaan (video)

Begin jaren 80 was de gaming industrie nog een tamelijk je-doet-maar-op-zaakje.

Zowel qua hard- als software ging het alle kanten op en elk spel kon ongenadig floppen door falende hardware en gameplay.

Er was toen nog geen sprake van een Playstation of X-box, dus de gamer moest zich tevreden stellen met een beperkt aantal pixels. Ook bestond het internet nog niet. Dus om aan zijn trekken te komen moest hij meer fantasie gebruiken dan onze regering doet bij de volgende begrotingsopmaak. Onderstaande spellen waren dus ware redders in nood.

Custer’s revenge

Neem wraak op de indianen door als generaal George Custer, squaws te bevredigen tegen een cactus. Maar pas op voor de speren. Deze game werd onlangs in een nieuw kleedje gestoken.

Beat’em & eat’em

 Hier moeten gewillige dames de spermadruppels opvangen van een viespeuk op het dak. Leuk detail is, dat je bij het behalen van 69 punten een extra leven krijgt.

 Gigolo

Ga als naakte nymfomaan inbreken om ‘slachtoffers’ te vinden. Indien je in het verkeerde huis inbreekt, komt de arm der wet achter je aan.

Philly Flasher 

Twee kerels moeten moedermelk van een heks drinken. Oude heksentieten, een turn-on in de jaren 80 blijkbaar.

Knight on the town

Bouw een brug om te kunnen rampetampen met de prinses, of krokodillen je wienerschnitzel af.

Jungle Fever

Blus het brandje om nadien iets anders te kunnen blussen…

 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More