Met al de aandacht dat naakttijdschrift Playboy kreeg de afgelopen jaren, zou u haast vergeten dat er nog een bekend Amerikaans blootblad in de rekken ligt.

Vergelijkbaar met Playboy’s Playmate of the Month, staat in Penthouse maandelijks ook over een naaktmodel in de uitklapplaat van het tijdschrift, de Penthouse Pet of the Month. Vrij vertaald, huisdiertje van de maand. Waar Playboy artistiek naakt toont, is Penthouse door de jaren geleidelijk geëvolueerd van een blootblad naar een hardcore-tijdschrift met expliciete foto’s, maar zonder echt seksuele handelingen te tonen.

Van alle twaalf de wulpse dames die de titel Penthouse Pet of the Month kan er maar echter ééntje de beste zijn en dat is dit jaar Gina Valentina.  U kent deze 21- jarige Braziliaanse furie heus wel van filmklassiekers als “Making My Cute Step-Sister Cum with My Massage Technique” en “College Teens Fuck Their Way Through Spring Break”

Zo niet, zullen onderstaande foto’s het geheugen wel opfrissen van dit huisdier van het jaar. Onze kanariepiet is er niets tegen.

https://www.instagram.com/p/Bh-2_YvnNVj/?hl=nl&taken-by=darealginavalentina

https://www.instagram.com/p/BhU_RHanSvH/?hl=nl&taken-by=darealginavalentina

https://www.instagram.com/p/Bgsv9JwnBGA/?hl=nl&taken-by=darealginavalentina

https://www.instagram.com/p/BfzJDXlH0E3/?hl=nl&taken-by=darealginavalentina

 

https://www.instagram.com/p/BeLdpOEHqCt/?hl=nl&taken-by=darealginavalentina

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."