Je zou bijna gescheiden ouders wensen…

Neen, uiteraard wensen wij niemand een gebroken huwelijk toe maar feit is wel dat ongeveer de helft van de huwelijken ooit strandt. Dat er dan nieuw samengestelde gezinnen tot stand komen en er dus ook stiefmoeders ter sprake komen moeten we jullie niet vertellen. En worden die stiefmoeders niet dikwijls stiefmoederlijk behandeld? 

Waarschijnlijk wel. We kunnen dan ook voor onze kinderen geen Disney-film opzetten of er komt een boze stiefmoeder de heks uithangen. Gelukkig hoeft een stiefmoeder niet altijd een nachtmerrie te zijn maar kan het ook gewoon een droom zijn. Kijk maar naar Natalie Gauvreau, ook wel gekend van haar website SexyNatg.com. 

Deze knappe boogschutter met een diploma als ‘Real Estate Agent’ op zak uit de omgeving van Toronto heeft ondertussen de liefde gevonden in Texas. Met die liefde moet ze er, als we haar Instagram-stories mogen geloven, ook vijf kinderen bijnemen.  Wat we nog meer weten? Dat ze graag gemasseerd wordt, dat ze een goed kussende man strak in het pak wel kan apprecièren en dat ze ervan houdt overladen te worden met (kleine) cadeautjes.  

1

Image 1 of 20

Credits: Instagram