Deze slechterik gaat het misschien opnemen tegen de Avengers

Koning T’Challa is niet meer, maar zoals het cliché luidt in Hollywood: the show must go on.

Nu de bioscopen terug bezoekers toelaten kan Marvel Studios zich weer bezighouden met Phase 4 in het Marvel Cinematic Universum. Veel superhelden zoals Black Widow, Doctor Strange en Thor die weer kunnen rekenen op hun eigen film, maar Marvel zou natuurlijk gek zijn om goudhaantje The Avengers in de vergeetdoos te steken.

Nu de meest populaire helden zoals Captain America en Iron Man (even) naar de zijkant zijn gebracht, hopen ze bij Marvel natuurlijk dat de overgebleven personages sterk genoeg zijn om een nieuwe dreiging van universele proporties aan te kunnen.

Vorig jaar waren er de geruchten dat niemand minder dan Norman Osborn de opvolger van Thanos wordt. Spider-Man-fans kennen Osborn beter als de Green Goblin die al mocht opduiken in Spider-Man (2002) en The Amazing Spider-Man 2 (2014). Hij mag dan fysiek niet zo krachtig zijn als Thanos, maar in de comics is hij een sluw meesterbrein dat graag achter de schermen werkt en andere slechteriken het vuile werk voor hem laat opknappen.

Maar volgens de website Screenrant kan de schurk uit de komende Ant-Man 3 ook wel eens een veel grotere rol in het MCU spelen dan verwacht. Acteur Jonathan Majors zal in deze film de rol van de grote Marvel-schurk Kang the Conqueror gaan spelen.

Wat maakt Kang zo gevaarlijk? Kang is een expert in het tijdreizen en maar kan ook doorheen verschillende realiteiten reizen. Hierdoor is hij in staat wapens uit de toekomst te gebruiken, of superschurken uit het multiverse te overtuigen om naast zijn zijde te strijden. 

Insiders beweren dan ook dat zijn debuut in Ant-Man 3 stilletjes zal uitgroeien tot een geduchte tegenstander, eentje die Ant-Man en The Wasp onmogelijk met hun tweetjes aankunnen.

De komst van Kang lijkt ook de perfecte manier om de Fantastic Four op een alternatieve manier te introduceren in het MCU, daar hij in de comics het meeste last had van dit superheldenteam.

Het worden in ieder geval weer spannende tijden voor Marvel-fans.

 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More