Wanneer u geboren bent, bepaalt – volgens de believers – uw persoonlijkheid voor een stuk. En blijkbaar ook hoe u presteert in bed.

Geloof het of niet, maar onderstaande vier sterrenbeelden zijn veel minder verlegen tussen de lakens dan anderen. Ze weten dus heel goed wat ze in bed willen én deinzen niet terug om dat duidelijk te maken aan hun partner.

RAM
Koning(in) van het zelfvertrouwen is de Ram. Die is over het algemeen ongeduldig van aard en laat daarom meteen weten wat zijn of haar behoeften zijn. De Ram houdt van plezier. Dat hoeft daarom niet met zoveel mogelijk bedpartners te zijn, maar hij of zij vindt het erg belangrijk om zijn of haar verlangens te bevredigen. En die van de partner. Bovendien is de Ram uiterst avontuurlijk en zelfverzekerd. Stomende seks gegarandeerd, dus!

LEEUW
De leeuw is van nature een type dat graag dominant is. Als vuurteken weten ze heel goed wat ze willen en spreken ze hun interesses en belangen maar al te graag uit. Ze houden ervan om hun partner in bed te begeleiden en tevreden te stellen zoals zij het willen. Ze vragen bijvoorbeeld zonder schaamte wat de partner leuk vindt en andersom. De Leeuw is zeer loyaal en zal alle moeite in de wereld doen om er een plezierige nacht van te maken. Rrrrrrrauw.

SCHORPIOEN
De Schorpioen straalt enorm veel sexappeal uit en is een meester(es) in het versieren van potentiële partners. Bij de Schorpioen gaat seks veel verder dan alleen het fysieke genot. Ze zijn enorm op zoek naar diepgang en verbinding. Voor een Schorpioen is seks uiterst belangrijk en hij of zij neemt het dan ook extreem serieus. Ze houden ervan om de partner in de juiste richting te duwen, zodat er geen plaats voor schaamte hoeft te zijn.

BOOGSCHUTTER
Boogschutters zijn van nature zeer energieke types die (risicovolle) uitdagingen niet uit de weg gaan. Ze zijn enorm gepassioneerd en staan onafhankelijk in het leven. Wat ze voelen, zeggen ze dan ook meteen. Bovendien zijn Boogschutters heel ruimdenkende types. Met andere woorden: ze staan open voor heel wat (kinky) nieuwe dingen. Dé ingrediënten dus voor de avontuurlijkste nacht uit uw leven.