Dan rest ons nog maar één vraag…wie rijdt de eerste scheve schaats?

Oh jawel! Ook wij zijn klaar voor weken guilty pleasure. Temptaion Island is terug en trapt, symbolisch gezien, af in de week van Valentijn. Dat de twee Belgische en twee Nederlandse koppels dit jaar Valentijn nog samen zullen vieren weten we nog niet, maar de eerste teasers en de letterlijk en figuurlijk gelekte beelden laten althans uitschijnen dat er in het zwoele, warme en ijsvrije Thailand lekker scheef geschaatst werd.

Deze acht dames zullen er in ieder geval alles aan doen om verlovingsringen in het ‘vuurkamp’ te doen belanden, traantjes met tuiten te laten vloeien en harten te breken waar zelfs de beste cardiologen alleen maar een klinische dood kunnen vaststellen, te beginnen met deze rosse furie.

Lizzy

Lizzy
Foto: RTL/VIJF

‘Ros goed, poept goed’ Deze roodharige verleidelijke knapperd van 21 jaar uit Ertvelde ziet zichzelf als een kameleon die zich razendsnel aan een situatie aanpast. Ze woont een groot deel van het jaar in het Franse en vooral mondaine Saint-Tropez, waar ze werkt als barvrouw. Wij zijn benieuwd of ze alleen cocktails zal shaken.

Emma

Emma
Foto: RTL/Vijf

Dansen dansen dansen: deze 21-jarige Emma uit Brugge danst ’s nachts de ochtend tegemoet en gaat alle dames overtuigen dat geen enkele man te vertrouwen is.

Kimberly

Kimberly
Foto: RTL/Vijf

Een gewond dier is een gevaarlijk dier. Nadat ze oorspronkelijk als koppel ging deelnemen, maar dit omwille van een gebroken hart niet meer kon doorgaan, teert ze op revanche. Ze wil de mannen, letterlijk en figuurlijk, eens goed terugpakken.

Armanda

Armanda
Foto: RTL/Vijf

Deze 22-jarige rondborstige blondine uit Zwolle heeft twee troeven om mannen te veroveren. En en nee, dat zijn niet de ogen. 

Ayleen

Ayleen
Foto: RTL/Vijf

Als 18-jarige gogo-danseres weet ze wel hoe ze de mannelijke snaar moet bespelen. Wij zijn ook benieuwd of ze naast de snaar ook muziek uit een fluit weet te krijgen.

Tisha

Tisha
Foto: RTL/Vijf

Deze 23-jarige Limburgse vamp uit Bilzen wil van geen opgeven weten. Na een mislukt zang- en dansavontuur in Amerika wil ze in Thailand laten zien dat ze ook bij anderen dingen kan doen laten mislukken. Relaties bijvoorbeeld.

Naomi

Naomi
Foto: RTL/Vijf

De exotische Naomi uit Nijmegen heeft ritme in haar bloed. Of haar sierlijke heupbewegingen ook de mannelijke paal zullen doen steigeren, weten we binnenkort. 

Demi

Demi
Foto: RTL/Vijf

Deze 23-jarige verleidster kickt op ‘onbereikbare’ mannen. Effe serieus: zijn die mannen in Thailand zo onbereikbaar? We geven ze exact twee afleveringen! 

‘What happens in Thailand, won’t stay in Thailand, en deze dames zullen daar voor zorgen…

 

Foto’s: Vier/Vijf