Kerels, een vrijgezellenavond organiseren voor je beste maat zit er even niet in, nu met honderdduizenden k*tregels waar we ons aan moeten houden.

Maar waar de nood het hoogst is, is de P-redactie zeer nabij om een oplossing aan te bieden. Je moet wel een ticketje richting de Amerikaanse staat Arizona boeken, maar hoe verder weg van je wederhelften, des te beter, of niet soms?

Want in het stadje Scottsdale ligt namelijk een leuke sportvilla. De huidige eigenaar heeft er maar liefst een miljoen euro aan renovaties en uitbreidingen in gestoken om er een waar pronkstuk van te maken op Airbnb.

Voetbal-, basketbal- en volleybalvelden, een pingpongtafel voor pro’s én een golfbaan. Dat is het zweetgedeelte. Maar zoals de Amerikanen ook weleens zeggen, all work and no play makes jack a dull boy. Een zoutwaterzwembad, een grote vuurkorf voor gezellig te lullen ’s avonds en een barbecue netjes gepositioneerd naast de 18-persoons dinertafel. 

Zijn je spieren de volgende dag wat stram, kan je het wat rustiger aan doen met wat binnenactiviteiten zoals pokeren aan de pokertafel, air-hockeyen en tafelvoetballen in deze man cave vermomd als villa.

1,5 hectare aan privéruimte voor jullie alleen en geen pottenkijkers, enkel het prachtige uitzicht van de vele bergen die Arizona rijk is. En met vijf badkamers zijn er nooit wachtrijen om je op te frissen.

Per nacht betaal je hier 1880 euro, maar als je dat bedrag deelt door je hele vriendenkliek is het weinig geld voor een weekendje pure fun.

Waar de stripsters gaan maffen, laten we aan jouw oordeelkundig vermogen over.

 
 

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."