Hij heeft een wervelstorm aan walging veroorzaakt op social media, maar uniek is het wel.

Als je een auto wil waar je echt niet mee wil opvallen omdat er zoveel van rondrijden, dan is de Volkswagen Golf een goede keuze, zeker als je dan ook nog eens voor een grijstint gaat.

Aan de andere kant zijn er ook veel mensen die met hun onopvallende Golf toch willen opvallen. Heel wat Golfjes zijn dan ook voorzien van tuning-onderdelen, om er toch enigszins iets aparts van te maken.

Het tweedehands exemplaar dat hier wordt aangeboden, is op het eerste zicht niks speciaals. De auto is van 2007 en heeft 160.000 mijlen op de klok, wat omgerekend zo’n respectabele 256.000 kilometer is.

De auto is volgens de verkoper nog in redelijk goede staat. Hij onderging recentelijk een onderhoud. Minpunten: het ABS-lampje blijft branden en de uitlaat lekt een beetje.

De prijs bedraagt 4.000 dollar, zo’n 3.370 euro dus. De verkoper hoopt dat het unieke dashboard potentiële kopers over de streep zal trekken. Het opvallen hiermee is aardig gelukt. Alleen: niet op zo’n positieve manier. De meesten vinden het namelijk weerzinwekkend, schandalig en om van te kotsen. Kijk en oordeel zelf.

1

Image 1 of 5

 
 
 

Gepubliceerd door Stefan Lambrechts

Optimist en liefhebber van mooie natuur, door wiens aderen ook een beetje benzine stroomt.