De mandarijn is o zo populair rond Sinterklaas.

Toch twijfelen we of de Goedheiligman het volgende ‘fruitpakketje’ zal achterlaten in je schoentje. Want de lekkernij is eerder weggelegd voor brave volwassenen. Het is niet omdat de lockdown zuigt, dat er gestopt moet worden met blazen.

Strawberry Fields, is een hybride wietsoort van Crockett Family Farms, met wel zeer fruitige smaken. Allemaal 100% puur natuur. Klinkt die naam je trouwens bekend in de oren? Dat kan. Want Strawberry Fields Forever is een bekende Beatles-hit uit 1967.

John Lennon mag destijds dan wel niet vies geweest van een jointje, de wietsoort dankt zijn naam echter aan de fruitige terpenen van aardbeien, bananen en mandarijnen. Het is een kruising tussen Strawberry Banana en de meest fruitige wietsoort op de markt: Tangie.

Behalve de zoete en intense fruitgeur die er ontstaat na het opsteken, heeft deze wietsoort nog een paar positieve effecten volgens de kweker. Het zorgt voor een goede balans tussen blijdschap, ontspanning en euforie. Tevens helpt het jou aan een goede nachtrust. Wat wil je nog meer in deze stressvolle tijden?

Gaan met die banaan dus. En euhm… ook met die aardbei en mandarijn.

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."