Oktober is de maand van Halloween: griezels, zombies, monsters, politici, trollen, virologen en natuurlijk lelijke heksen zullen (mits social distancing) het straatbeeld versieren.

Volgende heks doet onze brandstapel spontaan ontvlammen. Maak kennis met The Empress of Enchanted Eroticism: Shaney Marie. Deze Nieuw-Zeelandse schone is een ‘seksheks’ en door middel van toverspreuken wil ze jouw seksleven een magische boost geven.

Shaney heeft als voormalige exotische danseres ervaring opgedaan. Ze zegt nu te weten hoe ze met haar klanten een diepere seksuele connectie kan krijgen. Met behulp van hekserij kan ze koppels en vrijgezellen magische seks laten beleven.

Zo vertelt ze dat eeuwen geleden mannen naar tempels moesten gaan  om advies en heling van erotische dansers te krijgen. Tegenwoordig vervangen stripclubs deze tempels, maar deze moderne tempels zijn niet langer een plek van liefde.

Met spiritualiteit, seksuele hekserij, laat ze haar klanten erotiek herontdekken. Volgens de tovenares kan bidden bij liefdesaltaren, het gebruiken van kristallen en attributen het seksueel genot een stevige boost geven.

Geen zin om naar Nieuw-Zeeland te vliegen om de toverketel van je vrouwtje te doen pruttelen? Geen nood, ons Shaney doet ook consultatie via Skype.

Onze bezemsteel staat in ieder geval al rechtop en vertrekkensklaar.

https://www.instagram.com/p/CF1Ab_un8Xe/

https://www.instagram.com/p/CFdY_CNnRMO/

https://www.instagram.com/p/CFJCZeEnoPz/

https://www.instagram.com/p/CE0xOFhHNUP/

https://www.instagram.com/p/CElhN87njrk/

https://www.instagram.com/p/CDz9r2DnyNT/

https://www.instagram.com/p/CBzf7WAnruH/

 

 
 

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."