De griezeligste periode van het jaar komt er weer aan.

Al is de tijd dat mensen zich enkel kleedden als enge figuren allang voorbij, wegens teveel verwarring met het federale parlement. Neen, tijdens Halloween heb je het ideale excuus om je te kleden als eender wie of wat. Wil je de echte blikvanger – met de nadruk op blik – zijn op 31 oktober, neem dan eens dringend een kijkje op de site van Full Body Armors.

Deadpool, Iron Man, Batman, Halo Master… Alle populaire helden van dit moment zijn verkrijgbaar op hun site. En we hebben het hier niet over genaaide kostuumpjes door de moemoe. Neen, hun harnassen zijn uiterst gedetailleerd afgewerkt en lijken als twee druppels op de filmversie.

Geen detail wordt over het hoofd gezien. Sommige harnassen beschikken zelfs over elektronica die delen van de kostuums doen oplichten. 

Daar moet natuurlijk wel een prijs voor betaald worden. Zo betaal je voor het Mark 47 Iron Man harnas al snel 8500 euro. Dat is dan nog maar de basisversie. Voor een complete upgrade met extra bewegende onderdelen moet je nog eens een extra 5000 euro ophoesten.

Maar wedden dat op 31 oktober jij met de grootste zak snoep terug naar huis keert?

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."