Het schooljaar is begonnen voor middelbare scholieren en weldra ook voor de hogeschool- en universiteitsstudenten.

Dat betekent dat voor vele ouders het moment aangebroken is om voor hun oogappel de geschikte locatie te vinden om in alle rust te studeren. Lees ook: een kot voor zoon- of dochterlief om in te feesten, zuipen, uit te kateren, te smoren, onenightstand buiten te stampen en een dagelijks toneelstuk op te voeren van de zeven hoofdzondes.

Wel, wil je wanneer de ouders op bezoek komen hen figuurlijk en letterlijk doen flippen, dan kan je opteren voor het volgende behangpapier op je kot. Maak kennis met Cannabliss. Of om het met de legendarisch woorden van de kunstenaar Andy Warhol te zeggen: “Ik gebruik geen weed, maar ik hou wel van de geur”. En dat is exact het concept van dit behangpapier.

Volgens de ontwerpers hebben ze jaren onderzoek gedaan om parfumextractie te ontwikkelen afkomstig uit hennep en deze vervolgens te integreren in het behangpapier. Het patroon ziet er in de verte klassiek uit, maar bij nadere inspectie is het een cannabisplant op zijn best.

Een rol behangpapier kost je al snel 325 euro, maar de reactie van mama en papa wanneer ze de sfeer bij jou op kot komen opsnuiven is… priceless.

 

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."