En daar mag drieëndertig jaar verschil op zitten…

Het verhaal van een oude bok en het groene blaadje? Als we zeggen dat we te maken hebben met een 23-jarige danseres uit een nachtclub, zullen we er er niet ver naast zitten. De bijna 56-jarige Depp heeft net een scheiding met Amber Heard achter de rug die hem zo’n zeven miljoen euro heeft gekost. Dat je dan wel even wat vertier zoekt bij wat danseresjes in een nachtclub, kunnen we wel snappen.

Pikant detail, Polina Glen, het groene blaadje, wist niet eens wie haar verleider was. Pirates of the Caribbean is niet het genre films dat ze graag moet gezien hebben. Geloof het of niet, ze is in eerste instantie gevallen voor de charmes van de succesvolle Hollywood-acteur. De rest (aandacht en Depps vermogen) lijkt ons mooi meegenomen. Ze laten er ook geen palmbomen over groeien en wonen ondertussen ook al samen in Los Angeles. 

Hoe lang deze dame het zal uithouden met de grillen van Johnny kunnen we niet voorspellen maar dat hij zich nu wel aan het amuseren is, kunnen we met grote zekerheid zeggen. Zeg nu zelf, zouden we dat zelf ook niet doen met deze knapperd? 

1

Image 1 of 20

Credits: Instagram