Heeft je lief je net met buitengegooid omdat je vaker de gamecontroller betast dan haar?

Wel, teruggaan naar de kelder van je ouders om daar wat te gamen is ook maar zielig. Als je er niets op tegen hebt om eventjes naar de andere kant van deze aardkloot te vliegen, wacht er een waar gamerwalhalla op jou. Want deze keer staat het label ‘Made in Taiwan’ wel voor degelijke kwaliteit.

In de stad Taoyuan kan je namelijk een verblijf boeken in het i-Hotel, hier zijn de kamers zo ingericht dat je ongestoord de godganse dag avatars in Fortnite kunt afknallen. Elke hotelkamer is voorzien van comfortabele gamingstoelen, dikke headsets, ultrascherpe HD-schermen en pc’s voorzien van enkel de beste hardware.

Op je joystick spelen doe je liever op je eentje, maar als je gezelschap wilt van andere gamers is er ook de lobby van het hotel. Lobby is het verkeerde woord, want het is niets minder dan een game-arena uitgerust voor de meest epische online-battles.

Mocht je er toevallig de gamermeid van je dromen tegenkomen: het hotel voorziet ook gratis condooms. Volgens ons niet hun grootste aftrekpost in de boekhouding, maar soit.

Dat alles voor maar 87 euro per nacht. Als je alleen komt gamen, betaal je slechts 10 eurootjes per uur, in de weekenden tot omgerekend 63 euro voor 15 uur zonder overnachting.

Bestel al maar snel een woordenboek Taiwanees.

1

Image 1 of 6

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."