That sounds, umm, well correct. Yes, yes, yes, that sounds correct. Umm hmm Jurassic Park, yessss, ahh, RAGnorak, of course, well, hmm, glasses.

Tot zover onze beste Jeff Goldblum impressie. Wat heeft de 67-jarige acteur met het onderstaande ordinaire straatgevecht te maken? Helemaal niets, behalve dat de lange slungel in de video als twee druppels op de ster uit Independence Day lijkt.

De kerel die de ene na de andere karate trap uitdeelt wordt nu al door het internet de Kung Fu Jeff Goldblum genoemd. Het straatgevecht werd onlangs opgenomen in het Amerikaanse Richmond. De 24-jarige Justin Townsend filmde het hilarische tafereel vanuit zijn appartement en plaatste het op Twitter, waar het al meer dan zeven miljoen keer bekeken is.

Volgens Townsend ontstond de ruzie – zoals altijd – vanwege een foutief geparkeerd voertuig. 

In de eerste ronde lijkt ‘Jeff’ de bovenhand te halen dankzij enkele wel geplaatste trappen tegen de ribbenkast. Maar het tij keert nadien wanneer de halfnaakte kale man opeens terugkeert met een lange stok als hulpmiddel.

Het spreekt vanzelf dat de social distancing regels wreed werden genegeerd. Maar deze ‘Jeff Goldblum’ zien te keer gaan als een weergaloze velociraptor maakt weer alles goed.

Beide mannen hebben trouwens beslist geen klacht neer te leggen. 

https://www.youtube.com/watch?v=aaso8SyFqJs

 

https://twitter.com/calisawhite/status/1260214699137863681

 

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."