Dit is de enige juiste reactie op de tenenkrullende ‘Imagine’ video uit Hollywood (video)

Wij op de P-redactie zijn grote fan van de Israëlische schoonheid Gal Gadot, vooral als ze in haar lingerie een sexy playback-momentje uitvoert.

Maar Wonder Woman heeft ook een groot hart, dat bewees ze al in het verleden. Daarom was het toch even slikken toen we haar versie van John Lennon’s Imagine onder ogen kregen. Tijdens haar quarantaine is miss Gadot er in geslaagd een twintigtal beroemdheden – die eveneens opgesloten thuis zitten – op te trommelen en het beroemde nummer te zingen. Dit allemaal om de slachtoffers van het coronavirus een hart onder de riem te steken. 

Wellicht zeer goed bedoeld, krijgt miss Gadot de wind nu van voren. Niemand die de video kan uitkijken wegens plaatsvervangende schaamte. En de reacties op de social media luiden allemaal hetzelfde: hebben we in deze donkere tijden echt nood aan steenrijke beroemdheden die even vijf seconden van hun vrije tijd ‘opofferen’ vanuit hun miljoenenvilla’s om te laten uitschijnen dat ze nog relevant zijn nu? Zouden ze niet beter hun portemonnee openen en doneren aan goede doelen, in plaats van hun keelgat met valse noten?

Wij kunnen Gal wel vergeven, maar niet iedereen is even vergevingsgezind. Zoals onderstaande twitteraar die via de app Cameo de C-acteur Gilbert Gottfried inhuurde om een persoonlijke boodschap af te leveren aan deze rijke stinkerds.

Imagine this.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More