Op de eerstvolgende ‘lekkerste mama’-verkiezing in Vlaanderen is het nog even wachten. In Nederland is de MILF van 2017 al bekend. En wat voor een!

Elk jaar gaat de Nederlandse radiozender Slam! op zoek naar de mama die het meest losmaakt bij de gemiddelde mannelijke Hollander. Dit jaar is dat Miljuschka Witzenhausen. De 31-jarige presentatrice met twee kinderen – Rembrandt (7) en Felina (4) – haalde het van onder andere Katja Schuurman, Bobbi Eden, Carice van Houten, Yolanthe Sneijder-Cabau en Doutzen Kroes.

Deed ons uiteraard weer dromen van 2014 en 2015, want toen werd er ook in ons land een knapste moeder verkozen. En het leukste van alles? P-magazine bracht beide schoonheidskoninginnen op de cover. In 2014 was dat de roodharige Wendy Timmers, in 2015 Anke Swartelé. Maar goed, Miljuschka Witzenhausen dus. Geniet even mee van haar leukste Instagramkiekjes.

https://www.instagram.com/p/BSJVWZ1jwWo

https://www.instagram.com/p/BRoKFclDZuY

https://www.instagram.com/p/BQ-8_agDql4

https://www.instagram.com/p/BQ0VHn0DYOo

https://www.instagram.com/p/BQNcnQpB57o

https://www.instagram.com/p/BOqrR06BKzS

https://www.instagram.com/p/BOb0kMNh7ra

Gepubliceerd door Koen De Nef

Levensgenieter, luisteraar en leergierigaard. Alles en/of niets. En nog: Sans la musique, la vie serait une erreur. Tot daar zijn Frans.