Nieuw recordje in Dubai, waar een penthouse verkocht werd voor maar liefst 14,5 miljoen euro. Dan krijgt u er wel wat voor, uiteraard.

In 2012 ging een penthouse in Fairmont the Palm onder de hamer voor 10,1 miljoen euro. Dat was een pak geld en tegelijkertijd een record in Dubai. Vorige week deed een anonieme koper nóg beter door 14.542.721 euro te betalen voor een penthouse in het Bulgari Resort, een gigantisch bouwproject klaar zou moeten zijn aan het einde van dit jaar.

Het appartement wordt 1.300 vierkante meter groot en biedt een 270-graden uitzicht over Downtown Dubai. Daar stopt het echter niet. Wie 14,5 miljoen kan neertellen voor een penthouse, heeft vaak nog wat over om aan een jacht te spenderen.

Dat komt goed uit, want de koper wordt gratis lid van de Bulgari jachthaven en Yacht Club. Bovendien staat er 24 op 7 een conciërge voor hem klaar, zwemt en fitnest hij wanneer hij wil en kan hij genieten van een heerlijke maaltijd in één van de zes sterrenrestaurants. Het kan slechter.

https://www.youtube.com/watch?v=1q8Ei8ud33k

Gepubliceerd door Koen De Nef

Levensgenieter, luisteraar en leergierigaard. Alles en/of niets. En nog: Sans la musique, la vie serait une erreur. Tot daar zijn Frans.