De wereldkampioen zijn liefdesleven loopt op… euh… wieltjes.

Als je jezef afvraagt waarom Mathieu van der Poel dit jaar Jan en Alleman uit de wielen kletst, dertig keer op het hoogste schavotje stond en terecht als wereldkampioen veldrijden volgend seizoen een volledig jaar in de regenboogtrui mag ‘rondcrossen’… wij weten het antwoord.

Het is een knappe jonge blonde vrouw, ze luistert naar de naam Roxanne Bertels en ze werkt op de marketingafdeling van Porsche.  Mathieu, notoir Porsche-liefhebber (volgens onze bron heeft hij er ook eentje in de garage staan), is ooit met een Porsche in Finland op ijs gaan rijden en het was daar op dat koude ijs dat de hete vonk oversloeg.

Na hun eerste ontmoeting is de knappe Roxanne met een hele delegatie naar de cross in Hulst komen kijken, waarna ze samen iets zijn gaan drinken in Antwerpen. Een paar dates later zijn ze een paar maanden samen en genieten ze samen van een korte tussentijdse skitrip.

Een toffe terechte wereldkampioen die geniet van het leven met een wereldkampioen-waardige dame aan zijn zijde… Mathieu van der Poel is de eerste Nederlandse veldrijder waarvoor wij tot onze knieën in het slijk staan te supporteren! En ook een beetje voor het bier in de tent en uiteraard ook een heel klein beetje voor Roxanne…

1

Image 1 of 23

Credits: Instagram