We zitten vastgeketend thuis, maar niemand die zegt dat het niet in een beetje in luxe mag gebeuren.

Oké, een bed van vier meter is misschien wat overdreven, maar het Ultimate Bed zorgt ervoor dat je de quarantaine samen met je partner overleeft zonder elkaar met haar en huid op te eten. Want niets dat de gemoederen zo doet bedaren als een lekkere massage. Liefst niet door die ruwe – van te veel te wassen – handen van je wederhelft, maar door een comfortabele massagestoel.

Twee weken staren naar vier muren hebben onze hersens (nog) niet aangetast, want je leest het wel degelijk goed. Dit bed heeft ingebouwde massagekussens, maar daar blijft het niet bij. Het is van alle gemakken voorzien: van een uitklapbaar bureau tot een kluis en van een ingebouwde bluetooth-muziekinstallatie tot een handig leeslampje en oplaadpunten.

Ook handig: onder het matras is nog extra opbergruimte. Ideaal dus als je niet al te groot woont. Om aan iedereens wensen te kunnen voldoen, komt dit toevluchtsoord in verschillende kleuren, en is het een modulair systeem. Je kunt zelf kiezen waar je bijvoorbeeld het bureau of de boekenkast plaatst.

Je verliest jezelf dus volledig in dit bed. Geen wonder, het is dan ook van Chinese makelij en zoals we allemaal weten, zijn ze daar experts in verdwijntechnieken. Dat verklaart misschien ook de zeer goedkope prijs: 2800 euro. Mondmaskers niet inbegrepen.

 

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."