Je leeft graag op het randje? Dan hebben wij voor jou het ideale vakantieoord.

Bali is alleen al een bezoekje waard voor de prachtige natuur en de vele avontuurlijke dingen die je er kunt doen. Maar ’s avonds wil je graag tot rust komen en genieten van een zonsondergang zoals je die nog nooit gezien hebt. Namelijk in een volledig doorzichtig zwembad dat 150 meter boven de Indische Oceaan hangt. Het zwembad krijgt dan ook de toepasselijke naam The Edge.

Wanneer je een luxe 5-sterrenvilla boekt bij The Edge Bali krijg je daarnaast ook nog eens een eigen zwembad, een thuisbioscoop met een ultramodern entertainmentsysteem, een goed uitgruste keuken, een wijnkelder en een sigarenkamer. Je kan ontspannen in de tropische tuin van de villa of op het eigen zonneterras.

Elke villa beschikt over een persoonlijke butler die 24 uur per dag voor je klaarstaat.  Intussen maakt de chef-kok van dienst voor jou een individueel aangepast gastronomische- menu klaar met verse vis, schelp- en schaaldieren en Europese gerechten.

Voor recreatie is er ook nog een bowling-, golf- en tennisbaan en tot rust komen doe je in een moderne spa. Geen wonder dat het resort al verschillende prijzen heeft gewonnen. Maar voor gemiddeld 600 euro per nacht mag dat wel. 

1

Image 1 of 4

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."