Dit vliegende luxehotel kost je 62.000 euro per uur (video)

Euromillions gewonnen en nood om te ontsnappen naar een exotisch eiland, ver weg van betweterige virologen en strandterroristen? Doe het dan ineens in stijl.

Voor 62.000 euro per uur brengt deze Private Boeing 787 Dreamliner je naar bestemming naar keuze. In tegenstelling tot een luxe-cruise hoef je dit vliegtuig helemaal niet te delen met vervelende medereizigers.  Je bepaalt namelijk zelf wie op de passagierslijst komt te staan.

Zoveel poen per uur is niet niks, maar wat je ervoor in ruil krijgt ook niet: een slaapkamer met verwarmde marmeren vloer en eigen dressing met kluis, een enorme woonkamer uitgerust met de meest recente technologieën,  vijf badkamers, een entertainment room en vergadertafels. Door extra isolatie toe te voegen is het fluisterstil in de cabine, terwijl het toestel op 45.000 voet hoogte vliegt.

De Dream Jet kan 16.000 kilometer non-stop afleggen en biedt 220 vierkante meter aan leefruimte.  Iets zegt ons ook dat er beenruimte genoeg zal zijn op deze vlucht.

Youtuber Sam Chui houdt alles bij in de luchtvaart en hij kreeg ooit eens de kans om een kijkje te nemen op deze enige Private Boeing 787 Dreamliner ter wereld.

Sparen maar!

 

 
 
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More