Omdat het vandaag de laatste dag is van 2019, blikken we even terug op dat jaar. We keken welke artikels volgens Google Analytics het vaakst gelezen werden op P.

10. De strapatsen van Kris Van Dijck haalden het VTM-nieuws, in ons overzicht staan ze op de tiende plaats.

9. Met wat voor auto rijdt Anuna De Wever eigenlijk? Wel, deze dus.

8. ‘Ons Milou’ liet haar bloot lijf zien, omdat ze er trots op is. En wij keken er massaal naar.

7. Alyssa Stringfellow is niet blond, maar toch stuurde ze de verkeerde foto’s naar haar verzekeringsmakelaar. Dom, maar ook hilarisch.

6. Er zijn heel wat Marvel-films. Toch is er maar één juiste volgorde om al die prenten te bekijken, en die vind je hier.

5. Voetballer Wesley Sonck heeft een knappe dochter. Zij tackelt kerels naast het veld. Met een sideboob bijvoorbeeld.

4. Ook dit jaar was er alweer heel wat vrouwelijk schoon aanwezig op Tomorrowland. Kijk maar.

3. Afgelopen zomer was een bijzonder heet seizoen: de temperaturen liepen op tot veertig graden. Het was zelfs te heet om te vrijen. Of toch ook niet, met deze standjes.

2. ‘Ons Milou’ en Heikki uit ‘Temptation Island’ zijn een tijdje uit elkaar geweest. Milou heeft even een ander gehad, waarmee ze een Facetime-gesprek had. Dat Facetime-gesprek was zo pikant, dat het zelfs op een adultsite werd geplaatst. Video HIER.

1. VTM werd 30 in 2019, en dat moest natuurlijk gevierd worden. Ook An Lemmens was van de partij, en die droeg zo’n diepe decolleté dat zelfs anders geaarde venten van hun melk waren.

Gepubliceerd door Stefan Lambrechts

Optimist en liefhebber van mooie natuur, door wiens aderen ook een beetje benzine stroomt.