Pikante speeltjes aanschaffen is tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld geworden.

De tijd dat we het nog stiekem moesten doen, in een lange regenjas aan met hoed en bril in een obscuur winkeltje om de hoek, is allang voorbij. Dankzij het wereldwijde web hebben we geen last van deze taboesfeer en is je wildste fantasie slechts een muisklik verwijderd.

Eén van de grootste online webshops gespecialiseerd in deze ondeugende speeltjes – Adult Toy Megastore – heeft onlangs vrijgegeven welk plezierobject dit jaar vrijwel alle verkooprecords heeft gebroken.  En die eer is weggelegd voor de Satisfyer Pro 2 vibrator. De verkoop ging zelfs zo hard, dat de webshop genoodzaakt was om een hele verkooppagina alleen aan het speeltje te wijden. 

Volgens hoofd van de klantendienst, Sophie McGrath, is deze vibrator een waar fenomeen met zelfs een verkooppiek van 3500 exemplaren op één dag. “Vrouwen houden ervan, niet alleen omdat het revolutionair is, maar ook zeer effectief. Dat komt de mond-op-mond reclame alleen maar ten goede”, aldus McGrath.

Wat kan dit speeltje dan, dat wij venten niet kunnen? We, deze luchtdruk-vibrator stimuleert de clitoris door middel van pulserende luchtdrukgolven zonder direct contact te maken met de huid. De Satisfyer is voorzien van een zacht, siliconen mondje die de clitoris omhult en vervolgens zachtjes naar binnen zuigt. Doordat het mondje van de vibrator alleen de clitoris raakt, is de vagina toegankelijk voor penetratie. Hierdoor kan het ook door partners worden gebruikt. Een win-win situatie dus.

Tevens is het ding voorzien van elf verschillende standen. Hierdoor is de stimulator geschikt voor veel verschillende vrouwen. De standen gaan van subtiel zacht naar intens hard. 

Dus mannen, jullie weten nog vlug wat aanschaffen mocht de vrouw des huizes toch niet zo content geweest zijn met die ovenwanten als kerstcadeau.

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."