Dit zijn de grootste fouten die vrouwen maken in bed

Of op de keukentafel, in de zetel,…

Niemand is perfect, ook in de bedstee niet. Heel wat mannen vinden het blijkbaar moeilijk om tegen hun partner te zeggen wat eigenlijk beter kan. Daarom werd op AskReddit een rondvraag gedaan wat de fouten zijn die vrouwen maken in bed. Wij haalden er de meest voorkomende uit.

“Te ver naar achteren leunen terwijl ze bovenop zit. Pisseloe’s zijn meestal niet zo flexibel wanneer ze op oorlogssterkte zijn. Wanneer ik rechtop ga zitten terwijl jij achterover leunt, dan is dat omdat ik het gevoel krijg dat hij anders zal afbreken.”

“Heb je al ooit een vrouw bovenop gehad die zo ver achterover leunt dat piemelmans erdoor plooit? Ik wel. Als de hel bestaat, dan weet ik welke pijn er wacht.”

“Mijn ballen zijn geen stressballen. Je hoeft er zo hard niet in te knijpen.”

“De nummer één-fout die vrouwen maken, is teveel bezig zijn met zichzelf. Natuurlijk moeten ze ook aan hun eigen genot denken, maar er moet een zekere balans zijn. Als ze dan doen alsof ik alleen maar een piemel ben, dan voel ik me een mannelijke sekspop.”

“Vrouwen denken dat we altijd keihard worden, gewoon als we naar hen kijken. Wij hebben soms ook een voorspel nodig om zo ver te geraken.”

“Faken dat je het lekker vindt. Als een bepaalde houding of standje niet werkt voor jou, zeg het dan gewoon. Als je de man doet denken dat hij goed bezig is, zal hij gewoon op die manier verder blijven doen. Als je het hem gewoon laat weten, zal hij wat anders proberen.”

“De juiste snelheid van een handjob is geen vierduizend toeren per minuut.”

“Wanneer je een handjob geeft, dan ben je geen koe aan het melken.”

“Stop met vragen: ‘Wanneer ga je klaarkomen?’”

“Je aftrekken met glijmiddel, dan even stoppen om met je telefoon te zijn, en dan verder doen wanneer het glijmiddel al opgedroogd is. Dat voelt alsof je verder doet met een aardappelschiller.”

“Overdreven geluidjes. Probeer geen dames uit adultfilms na te doen. Maak gewone, natuurlijke geluiden.”

Gepubliceerd door Stefan Lambrechts

Optimist en liefhebber van mooie natuur, door wiens aderen ook een beetje benzine stroomt.