Dit zijn de populairste plaatsen voor zelfverwennerij

Intussen weten we dat een beetje zelf genot geen kwaad kan. Je zal er niet blind of doof van worden en het is gezond. Onderzoekers ontdekten al hoeveel keer we moeten doe-het-zelven om gezond te blijven. Nu willen ze ook weten waar we dat vooral doen.

De meest voorkomende plaatsen waar mensen  zichzelf plezieren zijn opmerkelijk als we dit Amerikaans onderzoek mogen geloven. Het onderzoek werd uitgevoerd door We-Vibe bij 600 mannen en vrouwen tussen de 20 en 70 jaar oud. Uit het onderzoekt blijkt dat een verrassende hoeveelheid mensen zichzelf pleziert in de keuken. Zo’n acht procent van de mannen en vrouwen lieten weten toe dat ze af en toe aan hun prikkelende gedachten toegeven terwijl ze in de keuken zijn.

Het is niet alleen in de keuken waar mensen aan het zelfexperimenteren slaan. Maar liefst twintig procent van de mannen en negentien procent van de vrouwen laat weten dat ze wel eens in hun auto even met zichzelf bezig zijn. Nu begrijpen we plots waarom sommige van de collega’s zoveel aandacht aan hun vierwieler geven.

Niet echt verrassend, maar de meest voorkomende plek om jezelf te leren kennen is de slaapkamer. Bijna tachtig procent van de mensen liet weten dit de meest populaire plek is om te masturberen. Een beetje saai, maar ook wel redelijk veilig. Net zoals de badkamer. Een warme douche creëert namelijk ook de nodige opwindende gevoelens want éénendertig procent zegt af en toe te genieten van een beetje tijd alleen in de badkamer.

Drieëntwintig procent van de mannen geeft aan dat ze het best wel leuk vinden om in de zetel zich zelf te plezieren. Waarschijnlijk omdat mannen twee keer zo vaak porno aan het kijken zijn tijdens de slodaad dan vrouwen. Ook goed om te weten: tijdens de vakantie is er weinig behoefte voor solo-seks. Een grote meerderheid van de mensen, zo’n achtennegentig procent, doet het liever in eigen huis.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More