Mannen zijn instant opgewonden, maar bij vrouwen is er soms wat meer werk aan de winkel om hen zo ver te krijgen. En als ze dan goesting hebben, dan kan die zomaar ineens terug smelten als sneeuw voor de zon. Soit, dit zijn volgens vrouwen de grootste afknappers tussen de lakens.

Mannen die al een tijdlang in een relatie zitten, klagen vaak dat ze thuis tekort komen. Dat bracht ‘The Daily Star’ op een idee: ze vroegen aan drieduizend Britse vrouwen waarom ze manlief liever op een armlengte afstand hielden in de slaapkamer.

Misschien is een douche nemen alvorens je het bed induikt geen slecht idee. Vijfendertig procent van de ondervraagde dames gaf aan geen zin meer te hebben in een potje figuurzagen, omdat hun vent stonk.

Net geen kwart van de dames – vierentwintig procent om precies te zijn, zei dat een egoïstische partner hun libido de das omdeed. Op en neer, zakje leeg en slapen maar: zo moet het dus niet. Als er dan toch gevreeën wordt, dan genieten de vrouwen daar ook graag van. Voor- en naspel en zo.

Als je dan toch in de badkamer bent om te douchen, vergeet dan ook die tanden niet te poetsen. Drieëntwintig procent van de ondervraagde dames zei al wel eens ‘njet’ tegen meneer omdat-ie een stinkbek had.

We kunnen het onszelf niet zo direct voorstellen, maar blijkbaar wordt er tìjdens het vogelen geregeld op de smartphone gekeken. Voor tien procent van de dames is dat reden genoeg om liever te slapen, dan van jetje te geven.

Tot slot: vrouwen zien graag de, euh, boom door het bos. Schaamhaar dat welig tiert, is voor acht procent van de dames genoeg om ‘neen’ te zeggen.

Samengevat? Neem een douche, trim intussen je bos daar vanonderen wat bij, poets je tanden en vergeet het voorspel niet.

Gepubliceerd door Stefan Lambrechts

Optimist en liefhebber van mooie natuur, door wiens aderen ook een beetje benzine stroomt.