Een jaar geleden beviel Roxeanne Hazes van haar zoontje Fender. Sindsdien begon ze een strijd tegen de overtollige kilo’s. Een gevecht dat deelde ze met al haar fans.

Niet om aan het schoonsideaal te voldoen opgelegd door de huidige maatschappij.  “Want ik vond mezelf namelijk een ontzettende mooie vrouw, ook voller. Ik vind mezelf nu ook een mooie vrouw, wat slanker. Ik denk dat ik daar ook nooit een geheim van heb gemaakt, dat ik dat best heel erg stimuleer. Om vooral lekker jezelf te zijn en te zijn wie jíj wil zijn. Dus, om dat even uit de weg te helpen: nee, ik ben niet afgevallen omdat de maatschappij dat van mij vraagt, wat helaas vandaag de dag zeker nog wel zo is. Want ook ik heb destijds veel berichtjes gekregen, met: ’Je bent te dik’, ’vet’, noem het allemaal maar op. Ontzettend jammer, want ik vond mezelf heel erg mooi.”, aldus miss Hazes in een online monoloog.

Dat ze zich terug lekker in het vel voelt, liet ze ook duidelijk blijken tijdens de Canal Parade die plaats vond in de Amsterdamse grachten, het jaarlijkse hoogtepunt van de Amsterdam Pride Week.  Het begon al thuis aan haar voordeur, toen ze een foto op Instagram deelde met haar outfit: een pruik, hoed, onderbroek en twee tepelstickers. 

Daarna ging ze fuivend tekeer in een doorschijnende jumpsuit op het kanaal. De zangeres voer tijdens de Gay Pride mee op de boot van BNNVARA. Het thema was Woodstock en de dochter van de legendarische André Hazes deed het thema alle eer aan.

Schipper mag ik overvaren, ja of nee? Awel, Roxeanne… jij altijd!

https://www.instagram.com/p/B0srBA6gQ3U/

https://www.instagram.com/p/B0te20_gDQJ/

https://www.instagram.com/p/B0torYpgUEy/

https://www.instagram.com/p/B0tmbUYopck/

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."